Conform calendarului publicat de MEN și comunicatului de presă „Manualele câştigătoare vor fi încărcate pe platforma www.manuale.edu.ro la 10 zile (4 august + 10 zile = 14 august, n.m.) de la comunicarea rezultatelor procedurii. Cadrele didactice vor putea accesa platforma şi vor selecta acele manualele pe care doresc să le utilizeze în fiecare şcoală. Comenzile vor fi realizate online de către unităţile de învăţământ pentru noile manuale, începând cu data de 15 august.”

Este deja 18 august, dată la care ISJ-urile ar trebui să înceapă centralizarea comenzilor strânse între 4 și 15 august (v. Calendarul… : „4-15 august – Derularea procesului de consultare, de către cadrele didactice, a manualelor aprobate și comunicarea către inspectoratele școlare a listei manualelor școlare selectate”), iar mult promisa platformă manuale.edu.ro este tot „sub cheie și ciocan”, în construcție.

Mă întreb și eu, așa, ca prostul: „Dacă totul în lumea asta se întâmplă dintr-o cauză și/sau cu un scop, cui folosește această stare de lucruri?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s