Jocuri create pentru diverse lecții învățate de albinuțele mele, pentru antrenamentul lor de vacanță și altele:

Rezolvă puzzle-ul următor şi descoperă cum arăta domnul învăţător în prima lui zi de şcoală, la 6 ani şi 3 luni, în clasa I (în banca a doua de la geam).

***

Trage cu mouse-ul literele în ordinea corectă pentru a descoperi câteva dintre prenumele mai des întâlnite în clasa albinuțelor. Atenție, nu toate le folosim frecvent! Pentru a primi un indiciu, puteți da clic pe HINT. După așezarea literelor în ordinea corectă dați clic pe CHECK.

***

Joacă celebrul joc Spânzurătoarea, pentru a descoperi câteva dintre produsele valoroase și sănătoase ale unui stup de albine. Fiecare cuvânt reprezintă un nou nivel.

***

Citeşte cu atenţie definiţiile cuvintelor de pe orizontală (ACROSS) şi verticală (DOWN), calculează și scrie răspunsul, cu litere, dând clic pe prima literă, apoi completând cu ajutorul tastaturii.

***

Citeşte cu atenţie definiţiile cuvintelor de pe orizontală (ACROSS) şi verticală (DOWN), găseşte denumirea florii care rimează, dă clic pe prima literă, apoi completează cu ajutorul tastaturii.


Butonul WORD – îţi scrie cuvântul, dacă nu l-ai ghicit
Butonul SUBMIT – te ajută să îţi înregistrezi punctajul la sfârşit
Butonul START OVER – începi un nou joc, cuvintele fiind aşezate diferit

***

Descoperă pe orizontală, verticală sau diagonală cuvintele ascunse în careul de mai jos. Ţine clic apăsat pe prima literă a cuvântului găsit, apoi trage peste celelalte litere pentru a colora cuvântul.

***