După terminarea Liceului Pedagogic am cochetat o perioadă cu gazetăria, fiind acreditat la unul dintre cotidienele băcăuane. Nu reproduc aici niciun articol întrucât mi se par banale: erau simple note sau ştiri ale acelor vremuri.

A urmat implicarea în viaţa cenaclurilor de elevi / studenţi, devenind redactor la câteva reviste şcolare, redactor-şef adjunct la revista judeţeană pentru copii „Aripi deschise”, precum şi redactor la „Junimea Studenţească Băcăuană”.

 În prezent sunt editor coordonator al revistei Şcolii Nr. 10 Bacău, „Joc secund” (v. la Tehnoredactor).


Începuturi

Primele experienţe în domeniul jurnalismului au avut loc pe când eram elev al Liceului Pedagogic „Ştefan cel Mare” Bacău. Atunci am devenit unul dintre primii 4 redactori-junior ai revistei săptămânale naţionale „Universul copiilor”.

Universul copiilor 1

Universul copiilor, nr. 1-2 / 1992, p.23

Universul copiilor

Universul copiilor, nr. 29-30 / 1991, p.23

 

 
 
 
 
 
Universul copiilor 3

Articol publicat în revista „Universul copiilor”

 

Foto-redactor

De la o vreme, înțelegând că o fotografie poate face cât o mie de cuvinte, mi-am asumat misiunea de foto-redactor la multe dintre evenimentele școlii și ale asociațiilor învățătorilor. De-a lungul timpului s-au adunat peste 5000 de fotografii-document numai în contul meu de Flikr. În spatele acestei reușite stau multe ore de editare și alte zeci de mii de fotografii mai puțin reușite, care nu au fost selectate spre publicare. Vă invit să descoperiți școala prin ochiul obiectivului fotografic:

https://www.flickr.com/photos/sfetnicul/albums

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s