Un moment deosebit în viaţa mea a fost participarea la emisiunea Surprize-surprize de la TVR1, graţie colegei mele de atunci, educatoarea Mihaela Munteanu.

6 comentarii

 1. Super, bravo, felicitări. M-aţi emoţionat foarte tare. Nu văzusem emisiunea!
  Foarte, foarte frumos! Aţi meritat!

 2. O emisie cu vers, culoare şi sunet (pentru cine are ochi de văzut şi urechi de …..) şi un coleg de toata isprava. Felicitări!!! Succes în tot ce faci!

  1. Am văzut emisiunea, am revăzut filmul şi încă îl mai urmăresc cu încântare. Surpriza mare a fost şi pentru noi, telespecatorii, care urmărim atât de rar un învăţător pe micile ecrane. Ceea ce mă bucură e faptul că apari la televizor aşa cum eşti şi în realitate: stăpân pe cuvinte, profund, modest, iubit de copii, subtil şi foarte-foarte serios în tot ceea ce faci. Nu mai spun de rafinamentul poetic.

 3. Ne bucurăm tare mult să aflăm că faci ceea ce îţi place şi ţi se potriveşte. Doi vechi prieteni: Gheorghiţă (Ge) şi Oana (Red)

 4. Felicitări pentru toate realizările! Aveţi nişte elevi minunaţi, dornici să lucreze cot la cot cu dumneavoastră. Emisiunea de la TVR este o reuşită. Am observat cât de mult vă apreciază lumea şi asta se explică prin faptul că ştiţi să dăruiţi, vă implicaţi şi oferiţi sprijin tuturor, ca un adevărat învăţător.
  Aş fi bucuroasă să citesc versurile scrise de dumneavoastră. Chiar vă rog să uitaţi că a fi dascăl în ziua de azi e o situaţie de supravieţuire, poate vă regăsiţi în versuri şi veţi putea depăşi ceea ce toţi dascălii simţim.
  Rămâneţi aşa cum sunteţi, un suflet în căutarea albului imaculat, un om activ şi bun prieten al copiilor.
  Multă sănătate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s